سومین کارگاه آموزشی زنگ‌ِهنردرموزه ی ملی ایران

ساخت وبلاگ
 

بچه ها این سرو است

سومین کارگاه آموزشی زنگ‌ِهنردرموزه باحضورهنرجویان مرکزآموزش‌های‌آزاد دانشگاه هنر درموزه <strong>ملی</strong> <strong>ایران</strong> برگزارشد.

سومین کارگاه آموزشی زنگ‌ِهنردرموزه

باحضورهنرجویان مرکزآموزش‌های‌آزاد دانشگاه هنر

درموزه ملی ایران برگزارشد.

 

مرکز آموزش های آزاد دانشگاه هنر اعلام کرد : سومین کارگاه آموزشی زنگ هنربا همکاری موزه ی ملی ایران و با حضور دانشجویان دوره ی جامع تربیت مربی هنر کودک  مرکز آموزش های آزاد دانشگاه هنر در سالن دوران اسلامی موزه ی ملی برگزار شد.

اردشیرپژوهشی مدرس دوره‌های تربیت مربی هنر کودک در مرکز آموزش های آزاد دانشگاه هنر به عنوان طراح " کارگاه‌های آموزشی زنگ هنردرموزه" هدف کلی از برگزاری کارگاه های آموزشی زنگ هنر در موزه را آموزش مربیان هنر کودک برای استفاده ی صحیح و خلاق از موزه های مختلف درجهت غنی تر کردن فعالیت های هنری کودکان و نوجوانان عنوان کرد.

وی پیرامون برگزاری کارگاه آموزشی زنگ هنردرموزه ی ملی گفت: برگزاری بخشی ازاین کارگاه ها درموزه ی ملی ایران با هدف  معطوف کردن توجه مربیان هنرکودک به غنای فرهنگ ایرانی درابعاد مختلف آن همچنین آشنایی بااقابلیت های متنوع این موزه ی ارزشمند درغنی سازی فعالیت های هنری کودکان و نوجوانان است.

وی در ادامه افزود: موزه ی ملی ایران فقط یک موزه ی تاریخی یا باستان شناسی نیست این موزه برای ما ایرانیان حکم خانه ی پدری را دارد، آثار موزه ی ملی اشیایی صرفا تاریخی و یا عتیقه نیستند بلکه شجره نامه‌ی یک ملت بزرگ هستند، هرکدام ازاین اشیاء بخشی از داستان صلابت و وقار فرهنگ ایرانی در برابرفرهنگ های مهاجم را روایت می کند . این که  چگونه توانسته است فرهنگ های مهاجم و درنده را اهلی کند و به جهان زیبای اندیشه وهنر رهنمون شود. قطعا باشناخت و آگاهی از این ریشه، پیشنه و پشتوانه، فرزندان ما با اعتماد به نفس بیشتری می توانند در این جهان طوفانی قد راست کنند و استوار تر به سوی آینده قدم بردارند. پس بایسته است ما این میراث بی مانند را بشناسیم وبه فرزندان مان بشناسانیم اما نه با روش های کسل کننده ای که در کتاب های تاریخ دوران مدرسه به ما شناساندند؛  بلکه با روش هایی کارآمد، خلاق وعلمی تر؛ به گونه ای که کودکان و نوجوانان به جای دریافت اطلاعات و حفظ کردن آن ها، درفضا و بستری قرار بگیرند که درآن امکان جستجوومکاشفه راپیدا کنند. بدیهی است آنچه دراین فرایند حاصل خواهد شد نه در حافظه ی فرار  بلکه در جان کودکان جای خواهد گرفت ودر وجودشان  نهادینه خواهدشد. آنچه که با عنوان هویت ازآن یاد می کنیم بدین سان  درانسان شکل می گیرد.

پژوهشی درباره ی سومین کارگاه زنگ هنر درموزه ی ملی با عنوان بچه ها این سرو است...  گفت: علاوه بر اهداف عمده ای که گفته شد هدف این کارگاه به شکل ویژه آشنا کردن مربیانِ هنرِکودک ‌با زبان نمادین تصویر درفرهنگ وهنرایرانی است.  به این معنا که بدانیم نقش ها چگونه تبدیل به نماد می شوند واین که نقوش در کیفیت نمادین خود پیام هایی هستند ازگذشته که رمزگشایی ازآن ها برعهده ی ماست. به همین بهانه دراین پروژه به صورت متمرکزنقش سرو را مورد توجه قراردادیم و با نگاهی به آثار موزه ی ملی ایران جستجویی داشتیم پیرامون این نقش نمادین درهنر ها وصنایع ایرانی در ادوار مختلف و بخش پایانی این پروژه استفاده ی آگاهانه از نقش سرو درکاری عملی بود که دانشجویان به خوبی آن را به انجام رساندند.

اردشیر پژوهشی از دکترنوکنده ریس موزه ملی ایران، دکترفریدون بیگلری معاونت فرهنگی موزه و تمامی کارکنان خوب موزه ی ملی به خاطر همکاری در برگزاری این کارگاه قدردانی کرد.

با توجه به ابرازعلاقه ی بسیاری از مربیان هنر کودک برای حضور در" کارگاه های زنگ هنر در موزه" دپارتمان تربیت مربی هنر کودک مرکز آموزش های آزاد دانشگاه هنربه زودی این کارگاه ها را به صورت ماهیانه و برای‌عموم علاقمندان برگزار خواهد کرد.

هنر،کودک،آموزش...
ما را در سایت هنر،کودک،آموزش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 2honarkodakamozesha بازدید : 172 تاريخ : يکشنبه 2 ارديبهشت 1397 ساعت: 1:33